Politiker

NATIONENS TILSTAND…
…nu da alt det sædvanlige nytårsbavl er ved at være forstummet, er det vel ved tiden at sandheden kommer frem. Sandheden som den opleves af meget store dele af befolkningen. Udlagt af: Don Noehr-Roberts, Annette Haugaard, Mie Lind Nielsen, Dennis Søgaard og Bernd Michael - Sjálfili.

Som John Mogensen sang for mange år siden: ”Der er noget galt i Danmark Dybbøl Mølle maler helt ad helved´ til. Bare tegnedrengen er i orden kan man få det som man vil. Blæse vær´ med andres mening selv om det er dem der står for skud. Der er noget skævt i toppen, no´et der trænger til at skiftes ud”. SÅDAN ER DET STADIG.

Vi kan starte med at se på vort forældede demokrati. Det er 64 år siden der sidst er sket ændringer ved grundloven. Det kommer vi til igen og snart, for vort demokrati skal laves om. Tiden, teknologien og ikke mindst den politiske disrespekt og misbrug af grundloven, tilsiger dette. Vi skal have magten tilbage til folket. Dette skal ske med Sjálfili’s: Et Nyt Demokrati.

Dommere skal ikke længere sidde i livstidsstillinger. Dommere skal vælges ved folkeafstemninger i de retskredse de ønsker valg i - for perioder på 5 år.

En usmagelig slavehandel finder sted i Danmark. Vi taler her om Jobcentrene, og deres uhæmmede misbrug af ledig arbejdskraft, som virksomheder, både private og såkaldte offentlige virksomheder, driver rovdrift på. En adfærd der ikke gør det det nemmere for ledige et komme i arbejde.

Der er en stor del mennesker, som har knoklet hele deres liv for Danmark. Det er vore ældre og pensionister. De har ydet deres for Danmark, og det har de fleste gjort i en forventning om en folkepension, som er blevet udhulet over tid. Stille og roligt lægges der op til, at man selv skal betale til pensionsopsparing, og altså det der egentlig er betalt til pension over skatterne, der udhules, hen imod en reel afskaffelse – men skatterne, dem sker der ikke noget med. Der skal ryddes op.

Så har vi problemet EU. Der er nok at tage fat på. Det skal vi ud af. EU har svigtet på alle måder. EU har postet enorme midler i Tyrkiet, hvorefter Erdogan sviner de Europæiske lande til, og kalder den for nazistiske, og forsøger at afvikle lokal valg i fremmede europæiske stater. Og for yderligere at sætte på, så udtaler Martin Schultz forleden, at bl.a. det danske Folketing er er nazistisk, så hører alt op. EU koster vort samfund omkring 20 milliarder – penge vi sagtens kan finde anvendelse for her i Danmark, sammen med befolkningens større indflydelse på samfundet. Vi skal følge briternes eksempel. UD af EU.

Endelig har vi et kæmpe problem med indvandrene (fællesbetegnelse for indvandrere, flygtninge migranter) og hvilke betegnelser der ellers findes på for at dele problemet op i mene ”undseelige” bidder. Vi skal have løst det problem, et problem, der går ud over vores samfundsøkonomi, vores kultur og vi danskere. Det skal stoppes, og vi starter med opsigelse af konventioner, og det nye demokrati.

Hvis du er enig i vore synspunkter, så kan du læse mere om det her: http://www.sjalfili.dk/breaking_good.html ,

hvor der også kan afgives støtte erklæring (på forsiden)

Med venlig hilsen

Sjálfili

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen