Socialdemokratiet vil give flere penge til arbejdsløse muslimer

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

 

Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører, Leif Lahn Jensen, udtaler til Information, at hans parti vil afskaffe de ydelser, som socialdemokraterne og resten af rød blok omtaler som “fattigdomsydelserne”.

En af disse ydelser er integrationsydelsen, som er en særlig lav overførselsindkomst, der gives til indvandrere og øvrige indbyggere, der har opholdt sig i Danmark i mindre end syv ud af de seneste otte år. Integrationsydelsen er en hel del lavere end kontanthjælpen og er omtrent på niveau med SU.

Ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet var 26.000 personer i Danmark på integrationsydelse ultimo oktober 2016. Langt de fleste er fra muslimske lande, som det fremgår af ministeriets tal.

Socialdemokratiet vil altså afskaffe integrationsydelsen og i stedet give indvandrerne fuld kontanthjælp. Partiet vil dermed give arbejdsløse fra især muslimske lande langt flere penge.
Det er præcis det samme, som Thorning-regeringen gjorde, da den var ved magten. Resultat blev, at en gennemsnitlig flygtningefamilie fik 10.000 kr. mere om måneden.

Den ansvarlige minister for lønforhøjelsen på 10.000 kr. var beskæftigelsesminister Mette Frederiksen. Hun udtalte i 2011, at hun var stolt over at give flere penge til muslimske indvandrere.
Mette Frederiksen er i dag storfavorit til at blive Danmarks næste statsminister.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i folkets røst
Hent flere
Mest læste i nationen!
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere