Indvandring kan føre til sørøvere i Danmark!

Med den stigende invandring blandt andet fra Somalia. Kan det ende med også at bringe den voksende sørøver industri til Danmark.

Hvis vi ikke snart begynder at forberede os kan det snart ende meget galt i Øresund. Jeg har selv været udstationeret for FN i Somalia og oplevet hvordan sørøvere de sidste ti år har nydt stor medgang både i nye rekrutter og resourcer. 

Det ville være oplagt at plyndre havnene og de store private villaer i Øresund, da disse står helt ubeskyttede. Udover dette egner Saltholm og Møn sig som gode højborge for disse. Samtidig har vi et stigende klima så de i fremtiden nemt kan have deres papegøjer med dem på Saltholm og Møn og så evt. have dem inde om vinteren hvis det bliver for koldt.

Jeg mener også at de større havne som Rungsted havn, Vedbæk havn og Nyhavn skal have bygget forsvarsværker op så de har mulighed for at forsvare sig imod disse. Søværnet bør også sætte mindst tre større krigsskibe til at patruljere Øresund samt have soldater udstationeret langs kysten. Med en god indstats kan dette måske have en præventiv effekt der vil sørge for mange vil undgå erhvervet som sørøvere.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen