Sag

Bitcoin frem for banker

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Du har måske hørt om Bitcoin? Internet valutaen der af mange blev dømt som et scam, et pyramidespil, de kriminelles valutta o.l. Mange påstod at det var en døgnflue. Ikke noget der var værd at bruge tid på.

Fordi de fleste lyttede til medier, politikkere og økonomer undlod de at undersøge hvad bitcoin egentlig er for en valuta. Du er sikkert en af dem. En af dem der hovent og selvsikkert, uden nogen form for baggrundsviden, dømte bitcoin ude før den var kommet rigtigt igang. Dette fordi du tror på og lytter til autoriteter før du tænker selv...  Stille og roligt er dine autoriteter dog ved at ændre holdning. Og så følger du som altid trop med den påstand at du da aaaltid har ment det samme (selvom det er løgn). Man så mange af din slags have samme påstande om internettet. Internettet skulle ikke tages seriøst fordi det ikke var særlig udbredt... Men det ændrede sig som bekendt.

Bitcoin var en fantastisk nyhed. Et opgør med det finansielle system. Ved du hvordan det fungerer i dag? Og HVORFOR Bitcoin er en revolution? Formegentlig ikke. For dine autoriteter har ikke forklaret dig hvad penge egentlig er og hvordan det monetære system fungerer, derfor tror du ikke der er nogen grund til at vide det. Det er formentlig også for kompliceret til at du, som det simple får du er, kan forstå det?

Kort fortalt har bankerne idag monopol på at skabe nye penge. "NEJ!!! Det er centralbanken der trykker penge!" lyder det nu enstemmigt fra fåreflokken for det har "far" fortalt. Men nej.. Bankerne har monopol og de skaber penge ved at facilitere lån. Banker låner altså ikke penge ud de rent faktisk har. Nej, de taster blot beløbet ind på en computer, og vupti! så er der "penge" (kontopenge). Disse "falske" kontopenge kan til enhver tid veksles i nationalbanken mod "rigtige" penge (mønter og sedler), så de er altså at regne for det samme.  

Nu er du jo formentlig så hjernevasket og generelt set dårligt i stand til at bruge hovedet så for at du skal "forstå" det, så lad mig skære det helt ud i pap. Bankerne, som er et privatejet kartel, har en seddelpresse til at stå i baghaven og den eneste måde du kan få penge på er ved at låne dem i banken. "NEJ!!! DET passer ikke!!! Penge kommer ved at jeg arbejder!!" Vil fåret nu påstå. Og jaja. DU tjener penge på arbejde, men de penge er skabt vha en kredit i en bank et sted.

Fælden i denne monetære anordning er, at der naturligvis aldrig er penge nok til at betale alle udeståender tilbage. Befolkningen er altså de facto (i realiteten) gældsslaver til bankerne. DU skylder måske ikke penge, men det gør befolkningen samlet set.  

Inden du nu samstemmigt med resten af fåreflokken råber sølvpapir osv. så undersøg sagen. Der er ikke noget hemmeligt i det. Det hele er offentligt idet folkene bag systemet udemærket godt ved, at får er for dumme og ignorante til at undersøge tingene. De vil hellere lytte til autoriteter...

BITCOIN er fåreflokkens mulighed for at slippe fri af gældsspiralen. Bitcoin kan genereres af hvem som helst med en computer og en internetforbindelse og der er således intet monopol. Genereringen af nye coins sker efter en algoritme hvilket gør inflationen forudsigelig. Bitcoins kan ikke beslaglægges af stater og er i princippet anonym at bruge (men kun hvis man gør det rigtigt). De er altså på en gang både digitale og fungerer som kontanter. 

Bitcoins bliver mere og mere udbredt og stiger som følge heraf i kurs

Senest D. 11 marts skal der træffes beslutning om at godkende Winkelvoss tvillingernes (facebook skaberne) ETF. Bliver det godkendt vil det blive muligt for forsikringsselskaber, pensioner o.l. at investere i Bitcoins. Dette kan få prisen til at stige til det dobbelte eller mere på ganske kort tid.

Hvad med at prøve noget nyt? Prøve at bryde ud af fåreflokkens trygge rammer og tænke selv? Prøve at undersøge noget i mere end 2 sek. før du danner dig en mening om det.

Brug Bitcoin frem for banker!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere