Cannabis er guds gave til KOL-patienter

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Som tiden går forværres prognosen lige nu for 200.000 danskere, der har symptomer på den frygtede sygdom KOL. Heraf vurderer forskere, at 100.000 har lungesygdommen i så fremskreden grad, at de for længst burde være i medicinsk behandling, for at forhindre - eller bare forsinke - at de ikke skal dø af sygdommen. Uden diagnose og behandling vil lungesygdommen nemlig helt unødvendigt forværres og tilslut ødelægge og kvæle livet ud af de ramte.

– Jeg synes, det er forfærdeligt, at der er så mange danskere, der ikke har en diagnose, siger Johannes Flensted-Jensen, bestyrelsesformand for Danmarks Lungeforeningen

Og manden har fuldstændig ret, en forfærdelig sygdom, som rammer flere og flere borgere i samfundet, en tendens, der øges med tiden.

Et middel som er effektivt for denne lidelse, kaldet Kol, er f.eks, Spiriva, der virker godt og for en tid i hvert fald udvider porerne i lungerne.

Desværre er dette middel ikke nok, da flere personer nu, som aldrig, er skyld i den største del af lunge relaterede dødsfald i moderne tid.

Dette skyldes at nikotin og forurening ophobes i lungerne og ikke kan transporteres ud af lungerne, igennem de normale kanaler såsom afføring, sved og urin.

Derfor er det en pligt, at informere befolkningen om, at der findes et middel, fra naturens side, der kan nedsætte og måske ligefrem kurere Kol.s ødelæggende virkning på lungerne i en grad, der gør at livskvaliteten for utrolig mange mennesker, vil blive meget bedre.

Dette middel hedder Cannabis, Guds gave til menneskeligheden, ikke nok med at man kan udnytte planten til at producere over 150.00 forskellige produkter, det er også det eneste middel, der når man ryger det, gør at den Cannabis olie man kommer i lungerne, kan transportere nikotinen ud af kroppen, som en bus igennem de før nævnte kanaler, afføring, sved og urin.

Endnu en nyhed inden for nyere tid, legaliser nu, inden det er for sent og alle er gået hjem!

SE også: https://www.dropbox.com/s/qyyvau6110widfy/Cannabis%20og%20KOL.pdf?dl=0

Kilder: Chris Conrad, lifeline to the future, Steve Casebeer,stifter af GodMed, Stanislav Grof, Den Indre Rejse.

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen