Sag

Dansk Politi...Der var en gang!

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Spillestedet Vega,er meget utilfreds med politiets "indsats", ved de slagsmål,der fandt sted ved en rap-koncert for nylig. Uromagerne var,hvad ikke kan forbavse,indvandrerrødder.

Vega måtte rykke flere gange før politiet dukkede op.For "man havde ikke resurcer!" ( Efterhånden et standardsvar!). Men man kan undres over at ved div fodboldkampe,med deraf følgende "skærmydsler", mellem fans´ne myldrer det med betjente,iklædt kampuniformer,og i mægtigt humør.

Når det har noget med indvandrere,og især bander at gøre,ligger det lidt tungt,med iveren Det er jo ikke just første gang,politet,tøver,når det handler om indvandrere.

Man kunne da nemt få den tanke,at enten de ledende politifolk er blevet så f..... politisk korrekte,og skrækslagne for racismekortet?

Der ER da ikke noget at sige til at disse udenbys elementer,vil må trækkes med,ikke har den ringeste respekt for vores politi.

Det er der efterhånden også en hel del almindelige borgere der heller ikke har.

Stooor tak til Venstre,der lavede den fabelagtige "Politireform", der slagtede dansk politi!

Jeg er ikke i tvivl om, at de menige betjente hellere end gerne vil løse deres opgaver,men tror det kniber med opbakning oppefra.

Og bare de trækker stavene,skal de jo skrive,og forklare og dokumentere.....

Jojo, det går rigtig godt i lille Dannevang!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i folkets røst
Hent flere
Mest læste i nationen!
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere