DE SKÆVE POLITIKERE

DE SKÆVE POLITIKERE!

I 1956 blev planten Cannabis ved en fejl ført til listen over narkotika som FN ville forbyde i hele verden, da krigen mod alkohol var tabt af de amerikanske politikere og myndigheder. Fejlen bestod i at man troede at Cannabis virkning på mennesket var at individet, blev oprørsk, autoritets fremmed, sløv og samfunds fjendtlig.  Man glemte dog at informere om at disse individer var sorte slaver, der fordi de røg cannabis, blev bevidste om at de var slaver og derfor ville være frie og dermed en trussel for dem som slavificerede Dem.

Som bekendt er det svært at opretholde en løgn i længere tid af gangen og derfor er der flere og flere lande, der har fundet ud af at rette denne fejl fra 56 og legaliserer Cannabis.

De skæve danske politikere lever dog stadigvæk i en alkohols og pille forstyrret verden, imens resten af verden legaliserer den håbløse misforståede plante, går danske politikere den modsatte vej i Deres naive og samfunds nedbrydende uvidenhed. Danske politikere vil hellere modtage alkohols og tobaks relaterede lobbyistiske tilskud, end at legalisere cannabis og derved med et slag, ramme Mafiaen og terrorister, samt sørge for at staten år efter år indtjener ufattelige summer i afgifter ved en legalisering.

Det er ikke tilfældigt at Gud har skabt denne plante, der kan producere over 150.000 produkter lige fra finolie til raket industrien og til isolerings materiale i Mercedes biler, denne plante der bevisligt er langt mindre skadeligt end de accepterede rusmidler såsom Alkohol og Tobak, der dræber tusindevis af danskere hvert år.

 I Danmark er der aldrig registreret dødsfald på grund af Cannabis og derfor er sundhedsstyrelsens anbefaling til staten at man ikke bør legalisere cannabis, da der findes rigeligt med lovlige stoffer i forvejen i Danmark. Magen til arrogant holdning over for befolkningen skal man lede længe efter. Det kan da ikke være rigtigt at sundhedsstyrelsen ikke har opdaget at cannabis er her og at cannabis ikke forsvinder på grund af alle de håbløse tiltag politikerne har sat i gang. Igen skal de uskyldige brugere straffes på penge pungen og personlige frihed da man simpelthen straffer individer der har røget hash for en uge siden og overhovedet ikke er påvirket så at man kan køre en bil i forsvarligt stand. Dette kaldes for justitsmord, men det skider de skæve danske politikere på i Deres jagt på stemmerne, der skal opretholde deres næste valg periode.

De skæve politikere må nu vågne op og gøre det eneste ansvarlige, legaliser cannabis nu inden det er for sent, og  inden man smadrer en masse cannabis nyderes tiltro til Deres politikere og land.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen