EB artikel om en voldtægt

Jeg har lige læst EB's artikkel om en række voldtægter af en kvinde og dermed også hendes ymydelse.

https://ekstrabladet.dk/112/34-aarig-kvinde-truet-under-voldtaegt-peter-lundin-er-min-bedste-ven/7032537

Artikklen beskriver i gennemgående detaljer hvordan hun er blevet torureret, voldtaget, ydmydet gennem måneder af hendes EX kærste.

Hvad har læserne at gøre med alle de grusomme detjaljer som journalisten beskriver i artiklen. Hvad godt har læserne af at vide alt dette. 

Er det ikke nok at beskrive at det helvede hun er gået igennem er betialsk omhandlende totur, ydmydelse, vold og voldtægt, hvorfor skal journalisten gennemgå næsten detalieret hendes ydmydelser og helvede hun har gennemgået, og som hun nu også skal til at forklare i retten.

Har hun ikke været igennem ydmydelse NOK. Jeg sad faktisk og fik fornemmelsen af at journalisten på en eller anden måde blev opstemt af at beskrive så detaleret hendes voldtægter, torur, volden og ydmydelsen, at det gjorde mig mere dårligt end, det hun har gennemgået... Næsten !

Ja vi har som borger en intresse i at vide hvad der sker i vores samfund, men vi behøver IKKE en næsten minut for minut, detalje for detalje af hendes helvede for at ha ondt af hende, og hvis det var mig som var offeret, ville jeg rent faktisk mene at EB forsatte ydmydelsen ved at fortælle offentligheden om alle de uhyggelige detaljer.

Som det mindste mener jeg at EB skylder kvinden en undskyldning på forsiden... Når nej sådan har EB jo ikke mere, men så et åben brev til hende hvor de undskylder overfor hende.

Men dog skal jeg lige for en godt sag skyld lige fortælle at jeg ville mene det samme om det var EB, BT, politiken, JP, søndagsavisen, DKA eller endda det lokale kirkeblad.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen