Sag

Er I alle sammen splitter ravende sindssyge???

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Ifølge det svenske fredsforskningsinstitut Sipri er der i 2015 blevet omsat våben og militært udstyr for op mod 2.800 milliarder kroner (2,8 billioner!)

Nu snakkes der om at Trump forlanger at alle lande skal bruge 2 % af bruttonationalproduktet til at militæret kan slå Dem, som vi er uenig med ihjel!

Det er direkte forkert, det som er målet, må og skal være, hvad vi mennesker skal lære, ikke at have ret, med de våben du kan argumentere og dræbe med, men alene med de ord du kan argumentere med.

Hvem fanden har givet lov til at dræbe for at stimulere argumentationens baggrund, hvorfor er det stadig normalt at der overhovedet er et militær, der kan dræbe i en tid, hvor vold er ovre og internettet har overtaget!

Er det i orden at dræbe, når bare Staten står bag???

Vi skal nægte at finde os i det, målet må være at forkaste militæret og bruge hjernen i stedet for, at agere som sindssyge og uciviliserede personer, vi bruger milliarder på en industri, der kun kan holdes i gang, ved at skabe nye kriser og fodre terrorister og underudviklede lande med våben og et mål!

Kun sindssyge personer bruger vold, hvorfor får Stater så lov, skrot alle våben og argumenter, som et moderne menneske, ikke et stakkels barn, et fandens skarn!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i nationen!
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere