FN og Goldman-Sachs: Europa må smadres for pengenes skyld!

(Peter Sutherland)
(Peter Sutherland)

Europæerne får for få børn. Den manglende arbejdskraft betyder stigende lønninger, hvilket ødelægger konkurrenceevnen. Og hvad skal så financiere vores pension og holde hjulene igang i dét økonomiske system, som bankerne lever af og velfærdspusherne bliver genvalgt på?

Løsning er: Importér billig arbejdskraft - også selvom det smadrer vores kultur. Sådan lyder løsningen fra FN og storbanken Goldman-Sachs.

FN, EU, storbanker og Bilderberg

"EU bør gøre sit bedste for at underminere medlemslandenes kultur. Migration er afgørende for økonomisk vækst" udtaler Peter Sutherland, formand for FNs Afdeling For Migration.

Sutherland, som også er chef i storbanken Goldman-Sachs og seniormedlem af den såkaldte Bilderberg-gruppe, understreger, at migrationen til Europa og ødelæggelsen af den europæiske kultur skal ske, "selvom borgerne er uenige."

Frihed eller velfærd?

Den nuværende flygtningekrise er alså ikke en "krise", men en plan for redning af den europæiske økonomi. Dette forklarer EUs og erhvervslivets modvilje imod at stoppe migrant-strømmen. Og hvorfor alle, der er fedtet ind i EU - herunder Thorning og Løkke - er parate til at tilsidesætte danskernes sikkerhed og bekymringer.

Det er på tide europæerne rejser sig i protest mod denne udvikling.

Sig nej til EU og sig nej til ikke-vestlig indvandring. Magteliten tager fejl: Vi vil hellere beholde vores frihed og levevis, end den velfærd, politikerne hele tiden fortæller os, at vi ikke kan undvære.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen