Sag

Integration - hvad forventer vi ?

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Vi taler og hører hele tiden om integration, men hvad er integration og hvordan ønsker vi at mennesker med anden oprindelse end dansk er integreret ??

Jeg har tænkt over det og jeg VED hvordan jeg ønsker at mennesker med anden oprindelse end dansk er integreret.

Når jeg bliver utryg, forarget eller irriteret over "de fremmede" er det ikke pga. af deres tro, deres madvaner eller farve. De må leve deres liv som de vil - bare de opfører sig som vi gør.

Når jeg ser .. primært unge mænd med anden oprindelse end dansk .. i det københavnske bybillede er de oftes højrystede, provokerende og udviser bare en attitude som jeg meget meget sjældent ser unge med dansk oprindelse udvise. De kører i deres biler som om dansk færdselslov ikke gælder dem, de råber ud af vinduerne, parkerer hvor de vil og opfører sig generelt som idioter. Nuvel.. heller ikke alle unge danskere forstår færdselslovens regler, men "de fremmede" er altså i klart flertal. 

Når jeg ser .. primært unge mænd med anden oprindelse end dansk .. som opholder sig i store grupper, i S-toget, Shopping centre og på gade, plads og vej så oplever jeg ofte at de sviner, ikke giver plads til forbipasserende, kommenterer både mænd og kvinder som går forbi og generelt udviser en adfærd som er utryghedsskabende.

Så for mig er den vigtigste del af integrationen at kunne opføre sig ordentligt og opføre sig som 99% af os danskere. Jeg vil kunne sende mine børn i friluftsbad, i byen - både nat og dag, med S-tog og så videre og så videre UDEN at frygte at de møder disse uintegrerede mennesker på deres vej

og til de af jer primært unge mænd med anden oprindelse end dansk som føler jer ramt af det jeg skriver... observer hvordan vi opfører os og efterlign os.. så vil vi acceptere jer og respektere jer. 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere