Kom og vær med

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Jeg er næstformand i et politisk parti, som vi efter lidt debat har valgt at kalde Klima Demokraterne. Det har heddet lidt forskelligt, men vi blev enige om, at det var navnet at gå videre med, da vi allerede er opstillet med det navn på vælgererklæringslisten.

Men hvorfor?

Først og fremmest for mine børns skyld. Jeg ved, at det lyder meget cliché agtigt, men jeg er så træt af, at de fleste politikere på borgen er fløjtende ligeglad med klima og miljø (med mindre deres spindoktorer har fotalt dem, at de skal sige noget andet). De skalter og valter med vores børns fremtid, ved at blive ved med, at kun tænke økonomi og ikke økologi. Vi har en minister, som skulle værne om miljøet, men kun taler nogle landmænds sag. Og ikke de landmænd, som faktisk bekymrer sig om vores miljø, drikkevand og klima.

Vi har en flok politikere, som kun er interesseret i en ting.. nemlig at sidde så længe som muligt på deres taburet, så deres pension er sikret.

Vi har en flok politikere, som kun tænker kortsigtede løsninger. Som går op i små petitesser og "sikre" lovforslag, som ikke risikerer at gøre noget seriøst.. det kunne jo være, at de blev nød til at tage et ansvar.

Vi har en flok politikere, som lyver, bryder loven og dækker over hinanden. Som ikke ser vennetjenester og korruption som noget problem.

Vi har en flok politikere, som gerne vil have skjult deres dagsorden for os andre, da de mener, at de jo ved bedre og vi ikke skal blande os i deres arbejde.

Vores politikere har det med at glemme, at de ikke er vores chefer, men vi er deres.

Vi har udbredt politikerlede her i Danmark og det undrer mig bestemt ikke.

I stedet for bare at sidde og brokke mig over det foran fjernsynet, har jeg så tænkt mig at gøre noget ved det.

Har du lyst til at give os en vælgererklæring, kan det gøres inde på vores hjemmeside: http://www.klimademokraterne.dk
Derinde kan man også vælge at støtte os, ved at blive medlem. 
Vi er også ved at bygge lokalafdelinger op til kommunalvalget, så der har vi også brug for flere, der har mod på det og deler vores politiske holdninger.

Kom og vær med.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen