Sag

Lad danskerne bevæbne sig imod terrorister

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Interpols øverste chef er klar i mælet. Der er kun to måder, hvorpå man effektivt kan bekæmpe og stoppe terror mod civile:

Enten skal politiet bevogte alle steder, hvor der er mange mennesker. Eller også skal vi lade befolkningen "bevæbne sig selv".

Selvfølgelig skal vi have mere politi, men uanset hvor mange politifolk vi uddanner, kan de ikke være overalt.

"Bevæbn jer selv"
Svejts' øverste militære chef advarer om, at "Vesteuropa er på grænsen til at bryde sammen i kaos på grund af masseindvandring og terrorisme." og opfordrer civile til at bevæbne sig selv.

Fornyligt udtalte Tjekkiets præsident, Miloš Zeman, at "den eneste løsning på terrorisme er at deportere uintegrerede indvandrere. I mellemtiden bør folk bevæbne sig og være parate til at forsvare sig selv og andre."

Lær af Israel

Hvis politikerne fulgte Interpols anbefalinger, kunne mange menneskeliv være reddet i Nice, på Charlie Hebdos redaktion, Bataclan i Paris, i Tysklands toge og indkøbscentre, osv.

Vi bør lære af Israel, hvor folk må bevæbne sig og skyde terrorister. Her når terrorister højest at dræbe en eller to, før en bevæbnet civil borger stopper dem.

På trods af deres liberale våbenlov, har Israel færre skydevåben-relaterede dødsfald end lande som Frankrig, Finland og Østrig. Og antallet af årlige dødsulykker med skydevåben i Israel er kun 1 (0,02 pr. 100.000 indbyggere, hvilket er tre gange færre end i Danmark).

Lad os skyde igen

Ubevæbnede europæere er slagtekvæg for terrorister.

Danmark kunne starte med at tillade politifolk og soldater bære pistoler i deres fritid. Dermed vil tusinder af bevæbnede danskere med erfaring og uddannelse i at bruge våben være på danske gader.

Og terroristerne vil være meget mere udsatte.

Del på Facebook hvis du er enig!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere