Lars Løkke lyver om flygtninge - her er tallene!

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Regeringen vil have os til at tro, at flygtninge er en god forretning for Danmark.

Skål, Løkke! Den køber vi ikke...

Syv ud af 10 flygtninge ikke engang kan det vestlige alfabet. Og ifølge regeringen selv er kun to procent af de ankomne flygtninge i stand til at arbejde.

Nationalbanken: Indvandring giver kæmpe underskud

Ifølge Nationalbanken koster den gennemsnitlige ikke-vestlige indvandrer danskerne 2 mio. kr. netto (Weekendavisen 26.9.08 "Nationalbanken om indvandring: Sats på superindvandring").

Nationalbanken konkluderer også, at det kun er personer, "som først indvandrer efter endt uddannelse, går direkte ind på arbejdsmarkedet med en erhvervsfrekvens på 100 og betaler skat som en dansker, undlader at tage sin familie med og forlader landet igen før pensionsalderen", der er en økonomisk gevinst for Danmark."

49 generationer før de, måske, giver overskud

Nationalbankens udregninger stemmer fint overens med Cepos' beregninger som viser, at førstegenerationsindvandrere årligt koster skatteyderne 29.600 kr. netto. Andengenerationsindvandrere koster en smule mindre, 29.000 kr.

Fortsætter tendensen vil det tage 49 generationer (ca. 1225 år), førend de giver overskud.

Og til den tid hedderer Danmark sikkert Danmarkistan, og folk vil forlængst have glemt, hvad ordet "velfærd" betyder. Og demokrati.

Og et sted i Danmarkistan vil stå en statue med Lars Løkke, Søren Pind og Inger Støjberg i hedt favntag, og med sirlig arabisk skrift: "Her står dem, som ødelagde Danmark."

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen