Legaliser Cannabis i Medicinsk Øjemed

Cannabis
Cannabis

Cannabis har været brugt som medicin i flere tusind år. Men i lang tid har cannabis været ulovligt i det meste af verden. De seneste år har flere dog fået øjnene op for cannabissens helbredende egenskaber, ikke mindst i forbindelse med kræftsygdomme, men også en masse psykologiske lidelser.

USA, Canada, Israel, Uruguay og 10 EU lande har indtil videre lovliggjort medicinsk cannabis. Der foreligger allerede utallige forskningsresultater i disse lande, som viser at de såkaldte cannabioid receptorer i cannabisplanten, passer perfekt med cannabioid receptorerne i menneskekroppen. Således får cannabis (indtaget oralt ved f.eks. cannabis olie) på helt naturlig vis, kroppens celler til at reparere sig selv, ligesom det får kræftceller til at “begå selvmord”.

Til trods for de udenlandske forskningsresultater og de mange danske og udenlandske tilfælde hvor syge mennesker har helbredt sig selv, er det endnu ikke lykkedes at få Kræftens Bekæmpelse og de danske politikere og sundhedsvæsenet, til at gå aktivt ind i forskningsprojekter med medicinsk cannabis.

Kemo- og strålebehandling er gift for kroppen og resulterer i mange fatale bivirkninger, ofte dødelige. Cannabis planten kan helbrede på helt naturlig vis uden farlige bivirkninger. Vi håber med denne underskriftindsamling at lægge pres på de danske politikere og på Kræftens Bekæmpelse sådan at de aktivt vil være med til at forske og teste denne plantes helbredende effekt. Desuden mener vi at det skal være lovligt for alle, at medicinere sig selv med cannabis heraf både CBD og THC, uden at skulle kriminalisere sig selv.

http://medicinskcannabisforening.dk/underskrift-indsamling/

1 af 2 Dokumenteret virkning fra cannlabs.com
2 af 2 Cannabis
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen