Ny forskning beviser at legalisering af Cannabis fører til mindre kriminalitet i samfundet!

Den uskyldige plante!
Den uskyldige plante!

Efter indførelsen af de nye Cannabis love har det ført til en kraftig reduktion af voldelig kriminalitet i amerikanske stater, der grænser op til Mexico, ifølge ny forskning.

Den seneste forskning, der blev offentliggjort i The Economic Journal, viste, at kriminaliteten er faldet med 13 procent i gennemsnit i de stater, der grænser op til Mexico siden godkendelse af cannabis alene til medicinsk brug.

Forfatterne hævder, at deres undersøgelse giver ny indsigt i metoder til at reducere voldelig kriminalitet i forbindelse med narkotikahandel.

Når effekten på kriminalitet er så vigtig, er det naturligvis bedre at regulere cannabis og lade folk betale skat på det i stedet for at gøre det ulovligt, yderligere viser forskningen at den fulde legalisering af marihuana i Colorado og Washington vil få en endnu stærkere indflydelse på narkotikahandelen, da der i disse stater opstilles store cannabis produktionsfaciliteter, der yderligere truer narkotika kartellernes magt og indflydelse på samfundet!.

Der er kun en vej frem og det er at legalisere Cannabis ikke kun til medicinsk brug men også rekreativt brug, som de langt farligere og legale rusmidler, som alkohol og tobak, der bliver solgt lovligt i Danmark nu!

Man begriber ikke at med al den nye forskning, der efterhånden findes, at vores politikere ikke legaliserer cannabis og udnytter en plante, der ikke alene er et relativt mildt rusmiddel i forhold til de eksisterende, men som i dag overbelaster vores politi og domstole, vi går glip af milliarder i cannabis industrien og halter langt bagud i forskningen og udviklingen af cannabis produkterne, derudover mister vi som samfund andre milliarder i tabte skatte indtægter, alt imens banderne slås om det lukrative sorte marked, der er opstået i takt med at flere og flere ryger cannabis i stedet for statens anbefalede alkohol, tobak og piller!

LEGALISER NU!

Du kan se den nye forskning her: https://brage.bibsys.no/xmlui/bitstream/handle/11250/274521/0515.pdf?sequence=1&isAllowed=y

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen