Sag

Omstød Højesterets afgørelse!

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Højesterets afgørelse i sagen om eneretten til at bruge familienavnet Jensen's, imellem Jensen's Bøfhus og Jensens Fiskerestaurant. (samt mod alle os andre). Udviser inkompetence, og foragt eller arrogance overfor os alle og for noget så grundlæggende, som retten til at bruge vores eget familienavn(e). 

Højesterets afgørelse rammer vores allesammens medfødte og principielle ret til, at vi allesammen burde have ret til, og bruge vores eget familienavn i forbindelse med et forretningsnavn. (eller i forbindelse med en hvilken som helst anden sammenhæng).

Den eneste navne-ret Jensen's Bøfhus burde kunne kræve at have eneret på, er hele forretningsnavnet "Jensen's Bøfhus". Og ikke de dele af et forretningsnavn som eventuelt måtte indeholde et familienavn.

Vi, folket, Nationen vil ikke finde os i urimeligheder af denne art! Dette er et angreb på os alle. Så derfor vil vi kræve (på alles vegne) at Højesteret skal omstøde deres afgørelse i denne sag.

"Personligt er jeg selv fortaler for, at man værner om retten til og beskytte varermærker/logoer og forretningsnavne etc. Men kun så længe at det administreres fornuftigt/hensigtsmæssigt."

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i nationen!
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere