Psykofarmaka for domstolen

For et år siden, nemlig den 3. maj 2013, blev der afholdt høring på Christiansborg, efter at 62.418 danskere med hjælp fra Ekstra Bladet havde tilkendegivet, vi ville have skadevirkninger ved psykofarmaka frem i lyset.

De kom nu ikke helt frem i lyset. For høringen blev modarbejdet.

Men det rokker ikke ved det faktum, at tusinder af danskere har fået livet ødelagt på grund af den kritisable udskrivning af psykofarmaka, der bliver givet mod alt, inklusive ikke psykiske lidelser, som de ellers er beregnet til.

Min egen påstand er, at jeg er skadet og har fået livet ødelagt af de ”lykkepiller” jeg fik for at ”holde humøret oppe” efter en alvorlig fysisk sygdom.

Det samme er sket for mange andre danskere, der uden psykisk årsag har modtaget psykofarmaka uden at der blev holdt øje med bivirkninger og forgiftninger.

Indtil videre er vi omkring 100, der er gået sammen.

For der er ikke andet at gøre end at indbringe problemet for en domstol.

Derfor er der nu sat advokater på sagen, hvor det i første omgang drejer sig om at føre en principiel sag, der derved kan åbne for et gruppesøgsmål for de tusinder af skadede danskere, der findes derude.

Giv gerne din mening til kende her, hvis du også mener, der skal tages retslige skridt, og du eventuelt selv er alvorligt skadet og vil tislutte dig et gruppesøgsmål, der vil rette sig mod Sundhedsstyrelsen og medicinalindustrien, der har hemmeligholdt skadevirkninger og lukket øjnene for, at pillerne er blevet udskrevet mod deres formål.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste i Nyheder
Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen