Tal for indvandreres kriminalitet afslører regeringens manipulation

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

 

Regeringen sagde sidste år, at risikoen for kriminalitet var faldende. Justitsminister Mette Frederiksen antydede kraftigt, at danskerne nu kunne færdes mere trygt om aftenen.
Hvis risikoen for kriminalitet rent faktisk er faldet, så skyldes det især et fald i antallet af indbrud.

Antallet af sædelighedsforbrydelser, voldsforbrydelser og narkokriminalitet er nemlig steget på landsplan. Disse grove former for kriminalitet begås i meget høj grad af udlændinge, der er indvandret til Danmark. Nye tal viser, at 84 % af dem, der bliver fremstillet i Københavns dommervagt med krav om varetægtsfængsling, har oprindelse i udlandet. Omtrent 10 procent af dem har dansk statsborgerskab.

Varetægtsfængsling af en sigtet kan som hovedregel kun finde sted, når der foreligger begrundet mistanke om, at sigtede har begået en lovovertrædelse med en straframme på mindst 1½ år. Med andre ord: De, der bliver begæret varetægtsfængslet, er sigtet for grov kriminalitet.

Sidste år kom det desuden frem, at kriminaliteten boomer blandt indvandrerunge. I 2007 blev 1.028 efterkommere dømt for kriminalitet. I 2012 var det tal steget til 1.661. Det skyldes til dels, at det samlede antal af efterkommere er steget.
Ydermere bliver 25 % af asylansøgerne sigtet for kriminalitet. Antallet af asylansøgere er firedoblet under Thorning-regeringen.

Den hårde kriminalitet er altså steget. Det skyldes, at der kommer flere kriminelle udlændinge til Danmark. Derfor er det manipulation, når regeringen kraftigt antyder, at danskerne kan bevæge sig mere trygt rundt om aftenen.

Ovenstående er taget fra denne artikel.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen