Sag

Telia lukker for taletidskort og det koster deres kunder 50,00 kroner pr. næse.

  • Sms fra Telia om opsigelse af taletidskort
Sms fra Telia om opsigelse af taletidskort

?

er enige
Artiklen er skrevet af en Ekstra Bladet bruger. Anmeld?

Jeg fik idag en SMS fra Mobiltelefonselskabet Telia med besked om at de lukker deres taletidskort ned fra 30. april 2017. Det er ifølge Telia en underskudsforretning for dem.Jeg har været taletidskunde hos Telia i omkring ti år, så det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg nu er nødt til at finde mig et nyt selskab. Jeg bruger ikke min mobiltelefon nok hver måned, til at det kan betale sig for mig, at få et fast abonnement.

Da jeg nu går ind på deres hjemmeside, for at tjekke  hvad der sker for mig, hvis jeg har penge til gode på min saldo, når mit kort bliver lukket - er det at kæden lidt knækker for mig.

Lidt nede på deres hjemmeside falder jeg nemlig over følgende: "Du kan få udbetalt din resterende saldo på dit taletidskort imod et administrationsgebyr på 50 kr."

Min første tanke er at det simpelthen ikke kan være sandt! Det må være en aprilsnar.Jeg mener, det ville være rimeligt nok at opkræve et gebyr, hvis det jeg, som deres kunde, ophæver min aftale/kontrakt.

I det her tilfælde er det dog Telia, som ophæver/opløser aftalen.Derfor synes jeg ikke, det kan være rimeligt, at jeg skal betale gebyret. Det er langt under lavmålet.Jeg kan selvfølgelig oprette et fast abonnement, med fast månedsbetaling hos dem og oven i købet få mit gamle taltidskortstelefonnummer samt min overskydende saldo med, men hvem har lyst til at være kunde hos et firma med sådan en kundemoral.

Helt ærligt - Det må være en ommer Telia.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste
Hent flere
Seneste i nationen!
Hent flere