Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

10 ting kvinder elsker ved mænd over 40

Der sker noget magisk, når klokken slår 40 år. De modne mænd er ligetil men aldrig kedelige. De er seksuelt erfarne og eventyrlystne. Og så har de en evne til gang på gang at slå benene væk under deres kvindelige publikum.

Følg Forbrug

Unge mænd kan være nok så skønne, men det er ikke altid den unge vårhare, der vinder kampen om kvinders opmærksomhed. Modne mænd har en dybde, et erfaringsgrundlag og et nærvær, de unge mænd ikke kan hamle op med, og det giver pote hos det modsatte køn. Der er mange gode grunde til at kvinder hylder den modne maskulinitet. 10 af dem kommer her.

Grå stænk i håret
George Clooney siger det hele! Mens mange kvinder går til yderligheder for at dække de grå highlights, er langt de fleste mænd ikke bange for at lade alderen komme til udtryk, og det har vist sig at være en god strategi. For de sølvgrå stænk er ikke bare et signal om, at der ligger visdom og masser af erfaring bag facaden. Den grå manke oser også af maskulinitet i en grad, der går lige i hjertet på det kvindelige publikum.

Han ved, han ikke får den gode fysik foræret
Hverken høje promiller eller junkfood kan få sixpack’en til at smelte hos en mand i 20’erne. Men som årene går, bløder kropsformen op, og der skal trædes lidt hårdere i pedalerne, hvis ikke tyngdekraften skal tage over. Det er de færreste kvinder, der imponeres over en mand, der får det hele forærende. Derimod øges respekten og ikke mindst tiltrækningskraften, når en kvinde møder en mand, der prioriterer sit helbred og arbejder for en god fysik.

Han elsker hele pakken
Det, der i særdeleshed får en kvinde til at føle sig særlig og elsket, er den modne mands evne til at elske det hele ved hende. Topmave, humørsvingninger og hængebryster er ikke noget, han lader sig skræmme af, og det gør det nemt at være kvinde i hans selskab. Gør man som kvinde lidt ekstra ud af sig selv, vil han værdsætte det som en stor bonus – men han vil aldrig tage det for givet.

Artiklen fortsætter under faktaboksen


Han er aldrig kedelig
Han har styr på livet, og det er afslappende at være i hans selskab. Men dermed ikke sagt, at han er kedelig. Med mere end fire årtier på bagen, har han en livserfaring, der gør ham interessant. Han har oplevet verden og har også haft tid til at dykke ned i sine interesser, hvad enten de handler om selvudvikling, rejser, viden eller fysiske udfoldelser. Han har altid en historie at fortælle og en holdning til samtalen – og det skaber grobund for en helt særlig connection, som de fleste kvinder elsker.

Han har god tid
Nu hvor han har brug for at investere lidt mere på den fysiske vedligeholdelseskonto, er det meget heldigt, at den voksne mand oftest også har lidt bedre tid end hans artsfæller i 30’erne. 40+manden har som regel styr på karrieren, og har han børn, er de sandsynligvis også nået til en alder, hvor de ikke længere kræver hans udelte opmærksomhed. Det betyder altså, at han har tid til at fokusere på sin form – og at han kan kaste et kæmpe læs opmærksomhed over på sin kvinde.

… også i sengen
Vil du helst have en hurtig tur i en fabriksny japansk bil? Eller vil du cruise gennem landskaberne i en Posche fra 1969? Voksne mænd har ikke travlt, de er ikke kropsforskrækkede og de tager sig den tid, det nu engang skal tage. Også i sengen. Sølvræven er ofte en intens elsker, der gerne bruger god tid på at udforske alle sexlivets glæder. Til glæde for ham selv, men ikke mindst vækker det jubel hos den udkårne.

Maxulin er et kosttilskud, der kan være det energiboost, der giver dig overskud til at passe godt på dig selv, når du kommer op i alderen.

Han tør eksperimentere
Som årene går, gør den voksne mand sig ikke så få seksuelle erfaringer, og det er noget kvinder sætter pris på. Han er eventyrlysten, kreativ og gør sig gerne umage, og de barrierer der tidligere har stoppet ham, har han efterladt i 30’erne. Fantasien er ikke bare grænseløs hos den midaldrende mand – han er også mand nok til at handle på fantasien.

Evnen til at leve i nuet
40+manden er vokset op i tiden før internettet, og det giver ham en særlig evne til at være nærværende. Han lytter opmærksomt, hans sociale liv udspiller sig i den virkelige verden og så er stressniveauet generelt lavere end hos hans yngre medbrødre. Som kvinde skal man ikke dele opmærksomheden med facebook, arbejdsmails og sms’er, for telefonen er med stor sandsynlighed lagt på hylden, indtil der rent faktisk er brug for den.

Han er galant
Danske mænd er måske ikke kendt for at være de mest galante kavalerer på kloden, men skal man som kvinde gøre sig forventninger om en mand, der holder døren, bør man opsøge de modne mænd. Dels er +40-segmentet vokset op med gode manerer og mindre egocentrisme. Dels hviler den voksne mand nok i sig selv til, at han sagtens kan udvise en ekstra portion overskud.

Selvsikker og overskudsagtig
En mand, der har rundet de 40, har testet livet af på godt og ondt. Han har fået knust sit hjerte, eksperimenteret med karrieren, han har måske fået et par børn og gransket sit liv. Han kender sig selv, og derfor kan han også hvile i sig selv, og det giver ham et overskud, der sjældent ses hos den yngre generation. Hverken en skaldet isse eller rynker kan knuse hans selvsikkerhed, og den solide evne til at elske og holde fast i sig selv med de forandringer, der nu måtte komme, virker som en magnet på kvinder.

Artiklen er sponseret af Maxulin - et kosttilskud til mænd der vil føle sig maskuline hele livet.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?