Annonce:
Annonce:

Drop iPhone og Samsung - her er de bedste alternativer

Apple og Samsung er de to største mobilmærker i Danmark, men der er andre mærker, som giver endnu mere mobil for pengene

Foto: Mobilpriser.dk
Foto: Mobilpriser.dk
Annonce:
Følg Teknologi

I Danmark er det særligt Apple, men også Samsung, som dominerer salget af smartphones. iPhone 14- og Samsung Galaxy S23-serierne er populære, men de også blevet dyrere end tidligere modeller.

Apple hævede i september priserne med op til 33 procent, mens Samsungs Galaxy S23-serie blev op til 13 procent dyrere.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Vælg disse mobiler i stedet
Heldigvis findes der stadig flere mobilproducenter, som sælger mindst lige så gode alternativer til iPhone og Samsung - og endda til lavere priser. Se tre af de bedste alternativer her:

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Google Pixel 7-serien

Foto: Google
Foto: Google
 

Google Pixel 7-serien er Googles nyeste serie af topmoderne Android-telefoner. Serien består af flagskibet Google Pixel 7 Pro, mellemklassemobilen Pixel 7 og den kommende budgetvenlige Pixel 7a.

Alle har flotte og kontrastfyldte OLED-skærme med opdateringshastigheder på mellem 90 og 120 Hz.

Annonce:

Google Pixel 7-serien udmærker sig ved at være udstyret med Googles egenudviklede Tensor-chip og Googles anmelderroste tilpasning af Android-softwaren. Softwaren er også Googles spidskompetence, og derfor tager telefonerne - særligt Google Pixel 7 Pro - utroligt gode billeder på grund af Googles førende algoritmer.

Google Pixel 7a lanceres først officielt 10. maj, mens Pixel 7 koster fra 4.399 kroner. Topmodellen Pixel 7 Pro koster fra 6.258 kroner.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

OnePlus 11

Foto: OnePlus
Foto: OnePlus
 

OnePlus 11 er den seneste topmodel fra OnePlus. Den kom til salg i februar, og modsat de seneste iPhone 14- og Samsung Galaxy S24-serier blev OnePlus 11 faktisk billigere end sin forgænger.

Specifikationerne er dog ikke blevet dårligere af den grund. Den kommer med en flot 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på op til 120 Hz, og den drives af Qualcomms lynhurtige Snapdragon 8 Gen 2-chip.

De tre kameraer på bagsiden gør det godt - faktisk godt nok til at indtage en andenplads i Mobilsidens største kameratest. OnePlus 11 har et batteri på 5.000 mAh og lynhurtig 100 watt opladning, som tager kun 25 minutter. Trådløs opladning må du dog undvære.

OnePlus 11 koster fra 6.520 kroner.


--------- SPLIT ELEMENT ---------

Xiaomi 13

Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi
 

Annonce:

Sidste bud på et oplagt alternativ til iPhone og Samsung er Xiaomi 13, som også giver utrolig meget mobil for pengene.

Her får du en 6,73 tommer stor AMOLED-skærm med høj opløsning og 120 Hz ligesom i konkurrenterne. Også Xiaomi 13 Pro drives af samme hurtige Snapdragon 8 Gen 2 som OnePlus 11.

De tre kameraer bagpå gør det også rigtigt godt, men kan ikke helt måle sig med de allerbedste.

Det 4.500 mAh store batteri kan oplades til 100 procent på 38 minutter. Dertil er der lynhurtig trådløs opladning og omvendt trådløs opladning (batterideling).

Xiaomi 13 Pro koster fra 5.995 kroner.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Spar penge på din musikstreaming

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

TILTALE

Annonce:
Annonce: