Annonce:
Annonce:

Efter LGBTQ-drama: Vil indføre strengere regler

Anmelder-platformen Metacritic har planer om store ændringer for bedre at kunne undgå hadske og homofobiske kommentarer i fremtiden

Tilbygningen til  Horizon Forbidden West bliver overdynget med homofobiske anmeldelser på grund af hovedpersonens seksualitet. Foto: Guerrilla Games.
Tilbygningen til Horizon Forbidden West bliver overdynget med homofobiske anmeldelser på grund af hovedpersonens seksualitet. Foto: Guerrilla Games.
Annonce:
Følg Teknologi

Den nyeste tilbygning til PlayStation-spillet Horizon Forbidden West har nok ikke fået den modtagelse, som spilselskabet bag havde håbet på.

Siden udgivelsen 19. april er det nemlig blevet overdynget med hadefulde anmeldelser fra spillere, som blandt andet anklager det for at være ’LGBTQ-propaganda’ og ødelagt af ’den homoseksuelle-agenda'.

Flere medier har beskrevet, hvordan spillet er blevet udsat for det, man betegner som regulær ’review-bombing’, hvor brugere i massevis giver så dårlige anmeldelser som overhovedet muligt.

På baggrund af de mange hadske kommentarer har anmelderplatformen Metacritic nu planer om at ændre deres anmelder-system.

De vil nemlig gerne slå hårdere ned på hadske kommentarer, skriver spilmediet Eurogamer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anmelderne er overordnede set glade for den nye tilbygning og fremhæver især spillet grafik som værende i topklasse. Foto: Guerrilla Games.
Anmelderne er overordnede set glade for den nye tilbygning og fremhæver især spillet grafik som værende i topklasse. Foto: Guerrilla Games.
 

Annonce:

Anmeldelser fjernet
Metacritic fortæller, at de er klar over de ’krænkende og respektløse’ anmeldelser af den nye tilbygning.

’Vores hold vurderer hver eneste anmeldelse om krænkende indhold, og hvis de overtræder vores retningslinjer, fjerner vi dem’, fortæller en talsmand fra Metacritic og uddyber:

’Vi i gang med at udvikle vores processer og værktøjer, så vi i de kommende måneder kan indføre strengere moderation af vores indhold’, udtaler en talsperson fra Metacritic.

Siden weekenden er flere af de mest homofobiske anmeldelser blevet fjernet fra Metacritic.

Spillet har derfor lige nu en samlet score på 4 ud af 10 på baggrund af omkring 1600 bruger-anmeldelser, mens spil-anmeldere samlet har givet det 82 ud af 100.

Tidligere på året oplevede tv-hittet ’The Last Of Us’, der bygger på et PlayStation-spil af samme navn, sure seere på grund af LGBTQ-karakterer i serien.

Derfor så Bella Ramsey, der har en hovedrolle i serien, sig nødsaget til at sætte kritikerne på plads.

'Jeg ved godt, at folk må tænke, hvad de vil. Men de må bare vænne sig til det. Hvis de ikke vil se serien, fordi den viser en historie om et homoseksuelt par, eller fordi den har en karakter, som er transkønnet, så er det op til dem, det er dem, der går glip af noget', sagde hun dengang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: