Annonce:
Annonce:

Ny selfie-trend: 'Polfies' hitter i Asien

En ny trend er på hastig fremmarch i Sri Lanka – det er nemlig blevet populært for srilankanske lovbrydere at tage selfies med politimænd, der er i færd med at skrive dem en bøde

En ny selfie-trend raser i Asien – mon den kommer til Danmark? (Foto: Facebook/Dhada Self)
En ny selfie-trend raser i Asien – mon den kommer til Danmark? (Foto: Facebook/Dhada Self)
Annonce:
Følg Teknologi

Hvis du browser gennem en moderne mobiltelefons billedbibliotek, er du næsten sikker på at støde på mindst én selfie.

De uformelle selvportrætter er for længst blevet en international besættelse, og trenden inden for selfie-motiverne ændrer sig hele tiden. Selfies med kendte ansigter og naturvidundere er formentlig de mest populære, men en ny form for selfie-motiv vinder lige nu frem i den sydlige del af Asien.

Abe, abe, sol, cykel – få en emoji-pinkode

For mens det i Danmark er de færreste af os, der er i smilende selfie-humør, når vi er så uheldige at få skrevet os en fartbøde, er det samme tilsyneladende ikke tilfældet i Sri Lanka.

Her er det nemlig i stigende grad blevet populært at tage selfies med politiet, når foden har hvilet en smule for tungt på speeder-pedalen. Det skriver teknologiportalen CNET.

Annonce:

Fænomenet er blevet så populært, at srilankanerne har givet den nye selfie-trend et navn – 'polfies'.

 

Tilfredsstillelse
Årsagen til den nye trend's popularitet er ifølge den srilankanske avis, Gossip Lanka News, et spørgsmål om at blære sig på de sociale medier.

– Motivet er at få en vis form for tilfredshed ved at informere deres venner om, at de har været udsat for at få en bøde af en poltimand, skriver avisen.

Her er smart-uret Nokia aldrig nåede at lancere

Man kunne fristes til at tro, at den nye trend ikke falder i særlig god jord hos den srilankanske ordensmagt. Men det er faktisk ikke tilfældet – tværtimod.

En talsmand fra det srilankanske polti, Ruwan Gunasekara, fortæller nemlig, at man i politienheden mener, at det er til deres fordel.

– Det er fantastisk. Det beviser, at en bøde rent faktisk blev udstedt, og de kan derfor bruges som bevis, såfremt en eventuel konflikt skulle opstå, udtaler Ruwan Gunasekara til avisen The Asian Mirror.

Annonce:

Det er allerede populært at tage selfies med politiet i Danmark, men vi har umiddelbart endnu til gode at se den første 'rigtige' polfie.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: