Annonce:
Annonce:

Priserne topper i weekenden: Vent med at købe dine julegaver

Priserne mellem Black Friday og julen er i gennemsnit steget med to procent, og der vil være gode penge at spare, hvis du helt venter med at købe årets julegaver

Der er intet, som tyder på, at danskerne køber færre julegaver i år, fortæller forbrugerekspert fra Pricerunner Katrine Barslev. Foto: Casper Dalhoff
Der er intet, som tyder på, at danskerne køber færre julegaver i år, fortæller forbrugerekspert fra Pricerunner Katrine Barslev. Foto: Casper Dalhoff
Annonce:
Følg Teknologi

Krisen kradser, og julen er i fare.

Det kunne man måske fristes til at tro, og julehandlen er da i hvert fald også påvirket af prisstigninger og dyrere varme og el.

For danskerne er i godt gang med at spekulere i besparelser, fortæller Katrine Barslev, der er forbrugerekspert hos Pricerunner

- Indtil videre målt på antal kliks er der ikke tendens til, at danskerne køber færre julegaver i år, men der er gået sport i at finde varerne til den bedste pris, siger hun.

Ser man lidt nærmere på de mest populære varer, som danskerne søger efter på hos Pricerunner, så er det som altid elektronik, der dominerer hitlisten.

Dog med en væsentlig forskel.

- I år ser vi at de lidt ældre modeller af mobiltelefoner og TV vinder frem, fortæller Katrine Barslev.

Nedenfor ses de mest populære elektronik-varer lige nu.

Annonce:

Steget med to procent
Jo tættere vi er kommet på jul, jo dyrere bliver det også at købe julegaver.

For traditionen tro stiger priserne op til julen, og faktisk så topper de i denne weekend.

- Vi kan se, at mellem Black Friday og julen er priserne i år steget med to procent, lyder det fra Katrine Barslev, der uddyber:

- Så hvis man ikke fik købt julegaver under Black Friday, er det bedste tip faktisk at handle på januarudsalget, som allerede starter i juledagene.

Derudover påpeger hun, at det er vigtigt at tjekke priserne inden man handler sine julegaver, så man ikke betaler unødigt meget.

På Apples nyeste iPhone 14 kan man eksempelvis spare 869 kroner, hvis man husker at tjekke priserne inden.

Og prisforskellen bliver uden tvivl større, når udsalget starter.

Der er kæmpe prisforskel på nogle af de mest populære varer. Det er ret heftigt, at man kan spare flere tusinde kroner, når blot man husker at tjekke prisen, inden man trykker på køb, siger Katrine Barslev.

Prislinks i artiklen

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner Pricerunner, som vi modtager en mindre betaling pr. klik for.

Redaktionen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: