Æbler, karamel - og en hel del teknik

Mad handler sommetider mere om teknik end ingredienser

Den franske dessert-klassikker tarte tartin vækker lykke hos de fleste. Servér tærten lun med creme fraiche eller en stor kugle vanilieis. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Den franske dessert-klassikker tarte tartin vækker lykke hos de fleste. Servér tærten lun med creme fraiche eller en stor kugle vanilieis. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

En tarte tatin smager af meget mere end hovedingredienserne: æbler, sukker, smør og mel.

Den franske dessertklassiker tarte tatin beviser, at god smag kommer af teknik og ikke ved at tilføje flere ingredienser til retten.

For at skabe den perfekte tarte tatin begynder man med at lave karamel på pande og stege æbler i karamellen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+