Ægte amerikansk pizza

Pizza i en bradepande er ikke kun til børnefødselsdage – det er en amerikansk klassiker

Dejen er lidt tykkere i en bradepande-pizza. Denne pizza er i amerikansk stil. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Dejen er lidt tykkere i en bradepande-pizza. Denne pizza er i amerikansk stil. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

I USA er pizzakulturen lige så regionalt bestemt, som madkulturen er i Italien. Der er masser af lokale variationer af pizzaen fra New York-style til Chicago-style.

Grandma-style bliver bagt i en firkantet bradepande som den bradepande, der følger med ovnen. Pizzabunden er tyk og minder mest af alt om et foccaciabrød med tomat og ost.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+