Ægte Provence-pizza på din terrasse

Søde løg, salte oliven – og måske nogle ansjoser – så er du i hus med en lækker sommerret

Det er næsten som at være i Frankrig, når pissaladieren er hjemmelavet og kan nydes i den danske sommervarme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Det er næsten som at være i Frankrig, når pissaladieren er hjemmelavet og kan nydes i den danske sommervarme. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det provencalske svar på pizza er måden, du lærer at sætte pris på ansjoser. Pissaladiere er en provencalsk klassiker; en olieholdig brøddej, som bliver dækket af bløde karamelliserede løg. Løgene toppes med sorte oliven og sydeuropæiske saltede ansjoser.

Ansjoserne bidrager med en rig og dyb smag, som passer perfekt til de søde løg.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+