Ægte sauce og ægte asparges

Hjemmelavede saucer kræver lidt tålmodighed og en god piskearm – eller en elpisker

Aspargesene er kommet, og mange af os har tid til at gøre lidt ekstra ud af
dem i år. Hjemmerørt Sauce Mousseline er en perfekt partner. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Aspargesene er kommet, og mange af os har tid til at gøre lidt ekstra ud af dem i år. Hjemmerørt Sauce Mousseline er en perfekt partner. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Hvide asparges behøver ikke komme fra dåse og ægte sauce som hollandaise og bearnaise kan man sagtens lave selv.

Asparges på glas har sin berettigelse, men i aspargessæsonen skal man prøve de friske hvide asparges.

Samtidig kan man kaste sig over de ægte saucer, for kan man lave en, kan man lave dem alle.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+