Gør et kup: Se Danmarks billigste hus

Landets billigste hus koster mindre end en discountbil

Hvis du er fiks på fingrene, er det måske noget med håndværkertilbuddet i Bindslev. (Foto: Home.dk)
Hvis du er fiks på fingrene, er det måske noget med håndværkertilbuddet i Bindslev. (Foto: Home.dk)

Mange steder i landet kæmper boligsøgende danskere i øjeblikket med forsigtige bankrådgivere, der har det overordentligt dårligt med at låne penge ud til boligkøb.

Men selv den nærigste bankrådgiver må dog se sig i stand til at kunne godkende et eventuelt lån til interesserede danskere, der har set sig lune på Parkvej 16 i den nordjyske by Bindslev.

Huset på adressen er nemlig sat til salg for blot 95.000 kroner, og det gør det ifølge ejendomsmæglerkæden Home til Danmarks absolut billigste hus.

- Det er billigt. Det næstbilligste hus i byen koster over tre gange så meget, understreger Homes ejendomsmægler i området, Jesper Carlsson, der samtidig indrømmer, at huset trænger til en overordentligt kærlig hånd.

Også i salgsannoncen indrømmes det, at huset mildest talt må betragtes som et håndværkertilbud.

- Huset er dårlig stand, men det kan laves fornuftigt, lyder det optimistisk i salgsannoncen på ejendomsmæglerens hjemmeside.

Det knapt så yndige hus, der er bygget i 1857, er på 90 kvadratmeter, men udover selve husarealet medfølger også 50 kvadratmeters uudnyttet tagetage samt en carport. Det hele ligger på en 433 kvadratmeter grund - kun 200 meter fra byens skole.

Se flere detaljer og billeder af huset her