At koge suppe på et søm

Fransk løgsuppe kræver næsten ingen ingredienser – bare et lille stykke ost og måske lidt rester fra dagen før

Fransk løgsuppe smager vidunderligt - og det er let og ikke mindst billigt at lave. Den fungerer godt som forret, men kan også gøre sig som en let aftensmad. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Fransk løgsuppe smager vidunderligt - og det er let og ikke mindst billigt at lave. Den fungerer godt som forret, men kan også gøre sig som en let aftensmad. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Løgsuppe er en fransk bistro-klassiker, som kan holde dig varm, når efteråret rammer. Der er masser af smag i karamelliseret løg, så læg din tid og sjæl i at brune og stege løgene grundigt.

Til gengæld kan du få bouillonen foræret, hvis du er lidt fremsynet. Bouillon opstår, når du koger kød eller knogler, så kog en suppehøne, en kalvetunge eller sprængt oksespidsbryst, og spis det til aftensmad dagen før.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl