Blomkål alene og med venner

Blomkål behøver ikke meget hjælp i gryden, men bechamelsovs og ost gør alting hyggeligere

Blomkålsbuketter med rasp og bechamelsovs er en simpel, men velsmagende ret, der mætter godt. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Blomkålsbuketter med rasp og bechamelsovs er en simpel, men velsmagende ret, der mætter godt. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Jeg elsker min mormors gratinerede blomkål.

Blomkålsbuketterne bliver vendt med bechamelsovs og dækket af rasp og ost, som bages gyldent og sprødt i ovnen.

I stedet for at give blomkålen selskab af rare venner som ost og bechamel, kan den få selskab af sig selv i forskellige former.

Blomkålssuppen er simpel og indeholder kun blomkål, cremefraiche og vand.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+