Blomkål, blomkål, blomkål ...

Snup to meget forskellige retter med blomkål - som altid bør være velkommen på tallerkenen

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Blomkål er lige så alsidig som en schweizerkniv. Rå, stegt, bagt, friteret, syltet, som suppe eller puré. I næsten alle former er blomkålen velkommen på min tallerken. Blomkål fungerer godt som garniture og bestemt også som hovedemne.

Ristet blomkålspuré er et sødligt og nøddeagtigt indslag til middagen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+