Blommetærte der holder på saften

I Alsace har de fundet løsningen på det irriterende problem, når blommerne smider saften under bagning, og bunden suger den til sig

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Blommer er dejligt saftige, men det betyder desværre også, at under tilberedning smider de deres saft. Det kan være en udfordring, når man vil lave en blommetærte, fordi man risikerer at få en blød bund. En løsning kan være at dække bunden med mandelcreme, som kan isolere og suge saften, så tærten forbliver blød.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+