Boeuf bourguignon - nyd duften hele dagen

Den franske simreret er en klassiker – og når du har lært at lave den, kan du lave alle gryderetter

Ekstra Bladet

Boef bourguignon er en fransk klassiker, og når du går i gang med den, kan du gå og nyde duften hele dagen.

Principperne er de samme i alle gryderetter, det er få regler, der skal overholdes, og resten er op til kokken, kontoen, køleskabet og køkkenskabet.

Fremgangsmåden er næsten den samme for alle gryderetter: Brun kød og grøntsager, tilsæt væde, og lad den simre, til kødet er mørt.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+