Boller op, boller ned, boller fyldt med creme

Fastelavnsboller skal der til i denne weekend - og hvorfor ikke lave de allerlækreste? Dem får du opskriften på her

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Nybagte fastelavnsboller skal spises, mens cremen stadig er lun, og huset dufter af bagværk. Fastelavnsboller skal være fyldt til bristepunktet med creme. Men meget creme gør det vanskeligt at lukke bollerne; man risikerer, at cremen løber ud under bagningen.

Man må prøve sig frem for at finde det magiske punkt, som sikrer creme i hver bid, uden at fastelavnsbollen revner, mens den er i ovnen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+