Braiseret lammebov med italiensk majsgrød

Lammeboven er nem at udbene, når kødet er mørt og falder af benet

Braiseret lammbov er en rigtig god og velsmagende hovedret til de kolde efterårsaftener, og hvis du vælger at tilberede en hel lammebov, giver benet ekstra smag til kødet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Braiseret lammbov er en rigtig god og velsmagende hovedret til de kolde efterårsaftener, og hvis du vælger at tilberede en hel lammebov, giver benet ekstra smag til kødet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

En udbenet lammebov er hurtigere at tilberede end en hel lammebov. Men benet hjælper kødet til at holde formen og saften og giver mere smag til kødet. Derfor er det en fordel at tilberede kød og fisk på ben.

Boven, lammets forben, er en udskæring med fedt og bindevæv, som gør den ideel at langtidstilberede, uden at den bliver tør.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+