Brug skallen når du laver rejer

De små skaller kan bruges til velsmagende supper og saucer

Rejesuppen er nem at lave, og den kan bruges som både forret og hovedret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Rejesuppen er nem at lave, og den kan bruges som både forret og hovedret. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Du har allerede brugt tiden på at pille rejerne, og dine fingre er blevet godt snaskede. Nu står du og er ved at smide alle skallerne i skraldespanden, men lad være: Brug rejeskallerne og få mere for pengene. Du har allerede brugt tiden, og du står med noget, der kan give dig rigtig god smag.

Smagen af skaldyr sidder nemlig i skallerne og ikke i kødet.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+