Burger Shacks direktør stopper

Midt i fødevareskandalen i Burger Schack stopper direktøren Christoffer No

Christoffer No Kjærholm, er nu forhenværende direktør i Burger Shack. Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack
Christoffer No Kjærholm, er nu forhenværende direktør i Burger Shack. Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack
Følg Forbrug

De seneste dages beskrivelser griseri og fusk og sjusk med bl.a. burgerbøffers ægthed og temperaturer i Burger Shack, får nu burgerbossen Christoffer No til at forlade topposten i det hastigt voksende fastfoodimperium.

Det bekræfter Burger Shack over for Ekstra Bladet.

Ny grotesk afsløring om Burger Shack

Akut sundhedsfare: Burger Shacks pizzeria tvangslukket

Burger-bossens forsvar: Frossent kød skyldes bæredygtighed

Burger Shack skriver i en pressemeddelelse:

'Efter fire hæsblæsende år, hvor burgerkæden er vokset til 15 restauranter fordelt over hele landet, skifter Burger Shack ud i ledelsen og indsætter fra dags dato Lars Hviid som CEO.'

'Det sker i kølvandet på Fødevarestyrelsens kritik. Lars Hviid har med sin brede erfaring en bunden opgave: at få glade smileys tilbage i alle 15 Burger Shack restauranter hurtigst muligt.'

'Lars Hviid kommer til Burger Shack med ledelseserfaring fra både Dansk Supermarked og Danish Crown samt fra egen managementvirksomhed, med det klare formål at styrke Burger Shacks ledelse, bringe de glade smileys tilbage og genvinde den position, som har gjort kæden til både kundernes og madanmeldernes burger-favorit de seneste år,' står der i pressemeddelelsen.

'Burger Shack har haft en stærk vækst på kort tid og har fået en velfortjent plads i markedet for kunder, der efterspørger kvalitetsburgere. Lige nu står vi midt i et stormvejr efter sagen om Fødevarekontrollens besøg på alle vores restauranter. Vi har lavet fejl, som vi ikke burde have lavet. De er nu blevet rettet og vi knokler for at genvinde kundernes tillid. Vi strammer derfor vores interne kontrol og arbejdsgange og forventer at få vores glade smileys tilbage inden kort tid,' siger den nytiltrådte direktør, Lars Hviid.

'Hos Burger Shacks stifter er der først og fremmest ros til den nu tidligere direktør, Christopher No Kjærholm, som har stået i spidsen i kædens væksteventyr, men også en erkendelse af, at Fødevarekontrollen besøg har afsløret procedurefejl, som der nu skal fokus på at eliminere,' skriver Burger Shack.

'Christopher No Kjærholm har gjort det fremragende og været den rette mand til vores vækstrejse. Men vi har nu også opnået en størrelse med 15 restauranter, hvor der kræves et styrket ledelsesfokus på vores interne procedurer på tværs af restauranterne.'

'Lars Hviid skal professionalisere vores forretning yderligere og sikre, at fødevaresikkerheden er i top – også selvom vi fortsætter med at udbygge og flytte vores restauranter tættere på endnu flere danskere. Med Lars Hviids store erfaring og ekspertise er han et naturligt valg til den næste fase i vores forretning,' siger Qasem Ziar, stifter af Burger Shack.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?