Cremet muslingesuppe

Denne fyldige suppe kan få enhver landkrabbe til at spise muslinger

Sådan en muslingesuppe er et helt festmåltid – og den er endda nem at lave. Velbekomme! 
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Sådan en muslingesuppe er et helt festmåltid – og den er endda nem at lave. Velbekomme! Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Muslinger smager dejligt, men saften, som muslingerne smider, er en essens af havets frugter.

Den hurtigste vej til en dyb smag af fisk og skaldyr er at dampe muslinger og gemme saften, som de smider. På restauranter damper man nogle gange muslinger, bruger saften til sauce og smider muslingerne ud.

Folk, som ikke spiser ost, spiser glædeligt risotto, som er rørt med parmesan.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Fiduskunst og magistervrøvl