Danskernes favoritspots: Giv os dit og vind et gourmetophold

Se filmen: Danmark er et skønt land, og det gælder også vores fantastiske hovedstad. Vi tog en klimavenlig tur ud og spurgte folk i København, hvad de synes er det bedste spot i byen. Sammen med delebilstjenesten GreenMobility kan du selv give dit bud på et favoritspot i Danmark og vinde en lækker præmie til en værdi af 5000 kroner.

Danskernes favoritspots: Giv os dit og vind et gourmetophold

Vi har vel alle sammen et favoritspot i Danmark. Det er måske i den by, vi bor i, eller i den modsatte ende af landet. Men det er altid turen værd.

I samarbejde med GreenMobility satte vi os for at høre tilfældige mennesker i skønne København, hvad deres favoritspot i byen er.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan det gik – og desuden høre, hvordan du kan vinde et luksusophold og en gourmetmiddag til en værdi af 5000 kroner.  Alene for at deltage får du desuden 15 gratis minutter at køre for i GreenMobilitys elektriske bybiler, som du kan leje direkte fra gaden og køre til dit favoritspot i.

Alle inspirerer alle
Især efter halvandet år med nedlukninger og en kæmpe mangel på spændende oplevelser, er det vigtigere end nogensinde, at vi alle hjælper hinanden med gode tips til Danmark.

På vores tur rundt i København kan du lige netop finde inspiration til – selv for nogle københavnere – ukendte spots. Så uanset om du bor i eller besøger hovedstaden, er der gode tips at hente.

Hvis du er klar på at give din anbefaling til danskerne, har du altså mulighed for at være med i konkurrencen, som du kan læse mere om her. Se hvordan i videoen.

Og klik dig videre til GreenMobilitys Instagram for at deltage. Foretrækker du Facebook? Bor du vest for Storebælt kan du klikke her, og øst for Storebælt er det her, du skal klikke.

Sådan deltager du

 • Opret dig gratis i GreenMobilitys app - hent den her
   
 • Tag et billede af DIT favoritspot
   
 • Læg billedet på Facebook eller Instagram
   
 • Tag GreenMobility på Instagram (@greenmobilitydk) eller Facebook: Øst for Storebælt eller vest for Storebælt. Så kan GreenMobility opdage, du er med i konkurrencen
   
 • Brug hashtag #dinbydinbil
   
 • Vis gerne på billedet, at du har brugt en GreenMobility-elbil til at komme dertil
   
 • Få 15 gratis minutter for at deltage i konkurrence
   
 • Få yderligere 30 minutter gratis til dig og dine venner med din unikke kode (Find den i GreenMobility appen under “Min profil”)

Du kan desuden læse mere om konkurrencen her.

 

Grøn og nem måde at komme omkring
For at komme rundt til de forskellige anbefalinger, kørte vi hele dagen rundt i en GreenMobility-elbil. Det betød ingen ventetid på offentlig transport eller regnvådt tøj, da skyerne åbnede sluserne.

Det betød samtidig en klimavenlig transport rundt i byen. GreenMobilitys biler er nemlig elbiler, der kan oplades og parkeres gratis over hele byen. Som du måske allerede har opdaget, bliver elbiler mere og mere populære, og det samme gør delebiler.

En tur rundt i byen, som den du kan se i videoen øverst, er nemlig lige præcis det, som mange flere forhåbentlig vil bruge el- og delebiler til fremover, fortæller CEO i GreenMobility, Thomas Heltborg Juul.

- Vi vil gerne være et positivt bidrag til byen, og være med til at skabe grønnere, mere bæredygtige og behagelige byer med færre biler, mindre trængsel og mindre forurening. Samtidig ønsker vi at give flere mennesker adgang til en bil og få de muligheder, der ligger i at have adgang til bil uden selv at eje den.

Hør mere om konkurrencen i videoen, og få tre gode anbefalinger til favoritspots i København, du måske ikke kendte i forvejen.
Og deltag i konkurrencen her.

Vil du vinde?
Uanset hvor i Danmark du bor, kan du være med i konkurrencen om et luksusophold og en gourmetmiddag til en værdi af 5000 kroner. Det eneste det kræver, er et billede af dig og dit favoritspot.

Du kan læse mere om konkurrencen hos GreenMobility på Instagram eller en af de to facebook-sider: Øst for Storebælt eller vest for Storebælt.

Alle der deltager i konkurrencen, der er oprettet og godkendt bruger hos GreenMobility, får tildelt 15 gratis minutter på deres profil efter de har lavet deres bud på et favoritspot. Det er gratis at oprette sig og du kan oprette dig via appen ”GreenMobility

Du kan derudover også få 30 gratis minutter til en GreenMobility-bil, du kan bruge, når du næste gang skal besøge dit favoritspot. Del din unikke kode fra appen under “Min profil” med dine venner. Når dine venner bruger din kode til at tilmelde sig appen, får I begge 30 gratis minutter at køre for

Det havde du aldrig gættet om GreenMobility!

 • Når du kører med GreenMobility, kan du sparer cirka 1,2 kg. CO2 på en gennemsnitlig tur sammenlignet med, hvis der blev kørt den samme tur i en diesel/benzinbil.
   
 • Der var lige ved at ske en fødsel i en GreenMobility-bil, da en person skulle køre en gravid kvinde på hospitalet for at føde.
   
 • En brudgom tog en GreenMobility-bil til sit bryllup.
   
 • Den ældste bruger af GreenMobility har været 94 år.

GreenMobility-biler kan nemt findes via appen eller på Hotspots rundt omkring i byen. Du kører fra kun 2 kr. i minuttet eller helt op til 7 døgn.

Med GreenMobility er der også gratis parkering i hele København på offentlige p-pladser med mindst to timers parkering.

Dette er en sponseret artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med GreenMobility