De to nemmeste æbledesserter

Efteråret er tidspunktet for æbledesserter – som ikke tager tid

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Æblegrød er altid godt at have i køleskabet, du kan komme det i yoghurten om morgenen, bruge det som mellemlag i en æbletærte eller som tilbehør til svinekød.

Hvis du serverer æblegrøden som tilbehør i det salte køkken, kan du tilpasse krydderierne. Undlad vaniljen og brug for eksempel rosmarin, skru ned for sukkermængden og tilføj lidt æblecidereddike for at få syren frem i æblerne.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+