Den forædlede toast

Croque Monsieur er en forædlet toast og en af Frankrigs frokost-klassikere

En vellavet Croque Monsiuer kan man ikke få for tit, og hvis du topper den med et spejlæg, får du en Croque Madame, der også er en af det franske frokostbords klassikere. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
En vellavet Croque Monsiuer kan man ikke få for tit, og hvis du topper den med et spejlæg, får du en Croque Madame, der også er en af det franske frokostbords klassikere. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Min mormor er fransk, og hun laver uden tvivl den bedste Croque Monsieur i verden. Alligevel bliver jeg altid fristet til at bestille den, når jeg er på en fransk frokostrestaurant, for en god Croque Monsieur kan man ikke få for tit.

En Croque Monsieur er en toast, som er blevet forædlet med bechamelsovs, og som helst skal laves med en god skinke.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+