Den helt rigtige koldskål

Lav retten og kammerjunkerne, når du har tid

Der er en verden til forskel på, om du køber koldskål og kammerjunkere i supermarkedet, eller om du laver det selv. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Der er en verden til forskel på, om du køber koldskål og kammerjunkere i supermarkedet, eller om du laver det selv. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Vi venter stadig på de første danske jordbær, men det betyder ikke at vi behøver udskyde koldskålen.

Koldskål er perfekt til morgenmad, som mellemmåltid og som dessert. Det tager fire minutter at røre en koldskål sammen, så der er ingen undskyldninger.

Hvad kammerjunkere angår, kræver det lidt planlægning, men så har du hjemmelavede kammerjunkere til hele sommeren.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+