Der er svampe i skoven – det skal udnyttes

Svampene er her – så spis, hvad du kan, og sylt resten til senere

Smørristet brød med svampe à la créme er vejen til ægte lykke - og blandt de nemmeste forretter, man kan lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Smørristet brød med svampe à la créme er vejen til ægte lykke - og blandt de nemmeste forretter, man kan lave. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Her er to simple opskrifter med svampe, som sagtens kan kombineres.

Svampe à la crème er en kulinarisk grundpille. Syltede svampe er den perfekte makker til at skære igennem fedmen fra de stuvede svampe.

Der findes uendelig mange forskellige svampe med hver sin smag, tekstur og pris. Bland flere typer svampe, for så holder du prisen nede, og du gør retten mere interessant.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+