Det friske med det fede

Spis varieret: Kombiner sprødt, blødt, saftigt, surt, sødt, salt …

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Sommervarmen insisterer på lette og friske retter, men det behøver ikke kun at være salater. Du kan sagtens lave mad, der indeholder tunge og fede elementer, så længe der er noget friskt på tallerkenen til at gøre modstand.

Svinekødet i retten er meget fedt. Det bliver skåret i skiver og stegt, så det får en stor overflade med masser af smag.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+