Din julemad er fup og fyldt med farlige bakterier

Pas på: Fup og farlige bakterier i supermarkedets julemad

Et rigtigt honninghjerte skal ifølge gammeldags opskrifter bestå af cirka 50 pct. honning og 50 pct. mel, men Superbrugsen sælger en såkaldt honningkage med 2,6 procent honning - og en lang række e-numre.
Et rigtigt honninghjerte skal ifølge gammeldags opskrifter bestå af cirka 50 pct. honning og 50 pct. mel, men Superbrugsen sælger en såkaldt honningkage med 2,6 procent honning - og en lang række e-numre.
For abonnenter

Salmonella i juleanden. Kræftfremkaldende stoffer i juleskinken. Smørbagte julekager uden smør. Danskvand med en kraftig smag af klor. Finsprit i børnenes chokolade.

Læs videre med
Ekstra Bladet+

For kun79 kr./md.

Ingen binding: Opsig når du vil.