Nu kan FCK-fans få deres egne kister

- Endelig sker der noget nyt indenfor kister og begravelsesområdet, fastslår to unge iværksættere fra Esbjerg

Her er f.eks. en særdeles grøn kiste, nærmest ligesom en fodboldbane, men ønsker du et fodbold-logo på toppen eller siderne, kan det også arrangeres. Det kræver selvfølgelig godkendelse af den enkelte klub, bemærker en af iværksætterne. (Foto: DDQ)
Her er f.eks. en særdeles grøn kiste, nærmest ligesom en fodboldbane, men ønsker du et fodbold-logo på toppen eller siderne, kan det også arrangeres. Det kræver selvfølgelig godkendelse af den enkelte klub, bemærker en af iværksætterne. (Foto: DDQ)

To friske fyre fra Esbjerg, Thor Andersen og Kim Jensen, har udviklet et helt nyt koncept for bisættelser og begravelser. Eller som de også siger:

- Endelig sker der noget nyt indenfor kister og begravelsesområdet!

Det er nu muligt at få designet sin egen kiste, f.eks. med en dekoration af fodboldklubben FCKs logo. Som det kan ses her på siden så bruger de to friske farver i deres farveglade firma.

- Vi er vant til her i Danmark, at når talen går på død og begravelse, giver det med det samme panderynker i folks ansigter. Det er et tabu emne, som har været traditionsbundet i rigtig mange år, siger Kim Jensen som er en af bagmændene i kiste firmaet.

- Derfor åbner DDQ, Danish Design Quality, et firma, hvor vi kan tilbyde en individuel designet kiste. Motiverne kan eksempelvis være et digt, et billede osv. Helt efter kundens eget valg. Altså kort sagt minder fra afdødes liv, siger Kim Jensen.

Ifølge Kim Jensen sælges der hvert år siden 55.000 kister, så markedet er stort og konstant. De to fra Jylland får deres kister bygget i Sverige og de bliver behandlet på en sådan måde, at det er let at komme dekorationerne på.

DDQ er ikke et bedemandsfirma. Firmaet leverer kisterne på tre dage i den valgte dekoration til det bedemandsfirma, der lægger en ordre hos dem.

Prisen på en kiste kommer til at ligge på ca. 15.000 kr.

1 af 5 Her er en fodboldspiller på kistens top. (Foto: DDQ)
2 af 5 De to kiste-designere, Thor Andersen (tv) og Kim Jensen, DDQ. (Foto: Privat)
3 af 5 Her er en kiste i en grøn og gul indpakning. (Foto: DDQ)
4 af 5 Her er nærmest en hippie-agtig kiste med mange smukke blomster. (Foto: DDQ)
5 af 5 Her er f.eks. en særdeles grøn kiste, nærmest ligesom en fodboldbane, men ønsker du et fodbold-logo på toppen eller siderne, kan det også arrangeres. Det kræver selvfølgelig godkendelse af den enkelte klub, bemærker en af iværksætterne. (Foto: DDQ)
0 kommentarer
Vis kommentarer