Bregnerød Kro undgår tvangsauktion

48 timer før en tvangsauktion ved Retten i Lyngby lykkedes det at samle opbakning til at drive kroen og hotellet videre

Bregnerød Kro & Hotel i Farum har en restaurationsdel og en hoteldel.Restaurationen består af forkelælige mellemgange,  et festlokale, stort restaurationslokale med plads til ca. 36 gæster. Stor tjenerbuffet. Stort industrikøkken og opvaskerkøkken. Viktualierum. Stort selskabslokale (m/pejs på gas) med plads til ca. 100 personer. Selskabslokale (m/åben pejs) med plads til ca. 40 personer. Separate toiletter med brune klinker på gulve og lyse klinker på væggene. Mindre lokale der i dag benyttes til a la carte restaurant med plads til ca. 16 personer. Hoteldelen består af reception, 5 værelser, 1 stort rum, badeværelse m/brus. Fra recepetion er der nedgang til tørrekælder. På første sal er der 4 værelser som i stueplan. Stor morgenmadsrestaurant. (Foto: Privat)
Bregnerød Kro & Hotel i Farum har en restaurationsdel og en hoteldel.Restaurationen består af forkelælige mellemgange, et festlokale, stort restaurationslokale med plads til ca. 36 gæster. Stor tjenerbuffet. Stort industrikøkken og opvaskerkøkken. Viktualierum. Stort selskabslokale (m/pejs på gas) med plads til ca. 100 personer. Selskabslokale (m/åben pejs) med plads til ca. 40 personer. Separate toiletter med brune klinker på gulve og lyse klinker på væggene. Mindre lokale der i dag benyttes til a la carte restaurant med plads til ca. 16 personer. Hoteldelen består af reception, 5 værelser, 1 stort rum, badeværelse m/brus. Fra recepetion er der nedgang til tørrekælder. På første sal er der 4 værelser som i stueplan. Stor morgenmadsrestaurant. (Foto: Privat)

Bregnerød Kro & Hotel i Farum nord for København undgår i sidste øjeblik en tvangsauktion ved Retten i Lyngby. Auktionen skulle være holdt onsdag den 8. februar kl. 9.30, men er aflyst.

- Heldigvis blev auktionen afvægret trods den unødvendige journalistiske støj, der har været omkring auktionen, siger kroens chef Anja Jessen.

Opbakningen fra selskabets investorer og kreditorer har været så stor, at den smukt beliggende og historiske kro nu fortsætter.

Kroen fik for en del år siden en gevaldig opblomstring efter at Farums tidligere borgmester Peter Brixtofte holdt hof på stedet.

Den oprindelige kro blev bygget i 1600-tallet, men nedbrændte i år 1700, antændt af svenske tropper. Kroen blev genopbygget i 1705 og har siden da været i uafbrudt drift. I 1721 opnåedes bevilling som kongeligt privilegeret kro.