Annonce:
Annonce:

TV: Aktie-eksperten nakkede Side 9-pigen

I konkurrencen om at blive Årets Investeringsmester 2011 blev Side 9-pigen en flot nummer to. Hun slog alle specialisterne inden for kategorien Danske Aktier. Martin Lykke fortsætter i hele 2012 med barske kommentarer og skrappe svar under overskriften AKTIE-HUG!

Annonce:
Følg Dine penge

Selv om der endnu er en dag tilbage af børsåret kan aktieeksperten Martin Lykke fra NPinvestor.dk allerede nu udpeges som vinderen i konkurrencen mod Side 9-pigen om at blive Årets Investeringsmeter 2011.Martin Lykke har opnået et afkast på næsten 12 procent af den fiktive kapital på 153.000 kr., som Ekstra Bladets ledelse så generøst stillede til rådighed for begge deltagere ved konkurrencens start i januar i år.Side 9-pigen er nede med 8-9 procent, og der er således en afstand på de to spillere på næsten 20 procent-point.

SE OGSÅ: TV: Side 9-pigen vinder over Jyske Bank

Som det tidligere har været fremhævet her på nettet, så har Side 9-pigen med sine tre tilfældige pilekast hver måned mod en dartskive, været i stand til at slå samtlige aktiespecialister inden for kategorien Danske Aktier – lige bortset fra ham Martin Lykke.Annonce:

Side 9-pigen kom rigtig godt ud af startblokken i januar og førte klart efter den første dag på børsen. Siden har hun aldrig været foran. Meget gik galt i foråret. Hun ramte på et tidspunkt skandale-aktien Pandora og mistede fodfæste og terræn, og kunne bare se på, mens Martin Lykke spurtede af sted og stadig kom længere foran.Martin Lykke var også heldig. Han valgte tidligt Danisco og kort efter dukkede et amerikansk købstilbud op, og det løftede aktien 7-8 procent.

SE OGSÅ: TV: Aktieeksperten tager en spiller

De seneste fire måneder har Martin Lykke fået klø af den smukke kvinde i den røde bikini. Trine var så heldig at ryge ind i GN Store Nord to måneder i træk og det løftede hende ganske flot op til hendes nuværende niveau.Martin Lykke forklarer, at han de seneste fire måneder ikke har satset, men spillet ”kontrolleret defensivt”, hvilket nærmest lyder som et old boys-fodboldhold, der er bange for at tabe 6-0, og stiller med alle mand nede i feltet for at sparke bolden ud af kommunen.Annonce:

Nå, herfra skal der trods alt lyde et stort tillykke til Martin Lykke for det velgennemførte spil og førstepladsen, hvor præmien var en flaske Crémant de Bordeaux, som jeg var kommet til at drikke lidt af inden selve overrækkelsen.

SE OGSÅ: Side 9-pigen får smæk af aktienørden

Samtidig takker vi begge Side 9-pigen for hendes mod og hendes skarpe kast.Det er dog ikke helt slut med Martin Lykke i disse spalter. I 2012 vil Martin Lykke og jeg lave en ugentligt aktieartikel under titlen AKTIE-HUG!. Vi vil i AKTIE-HUG! fortælle om danske aktier og selskabernes direktører, deres fejl og mangler, og hvad DU kan gøre med dine sparepenge inden for aktier.Har du spørgsmål til aktieeksperten Martin Lykke eller emner du godt vil have belyst, er du velkommen til at sende spørgsmål eller forslag til mig, journalist John Mynderup, på min mail mynde@eb.dk

Godt nytår!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: